Κοκώνης: «Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»!

Κοκόνης παοκ χαντμπολ

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη της Handball Premier, με τον Νίκο Κοκώνη να μιλάει για όλα!

Ο έμπειρος πίβοτ του Δικεφάλου του Βορρά σχολιάζει την προετοιμασία της ομάδας του, μιλάει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το οποίο είναι μόλις στην 2η αγωνιστική, ενώ αναφέρεται και στην νέα έδρα των «ασπρόμαυρων» στον Εύοσμο.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την είδηση του e-handball.gr για την… είσοδο της ΕΡΤ ξανά στο άθλημα!

«Έχει κλείσει σε καλούς ρυθμούς θεωρώ, μια επίπονη προετοιμασία η οποία είμαι σίγουρος ότι θα φανούν τα αποτελέσματα μέσα στα επόμενα παιχνίδια και το πιο σημαντικό, ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός» σχολίασε αρχικά για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Σχετικά με τα φιλικά που έδωσαν οι «ασπρόμαυροι»: «Κινήθηκαν σε καλά πλαίσια, θεωρώ ότι δεν έχουμε πιάσει αυτό που θα θέλαμε πάρα πολύ, τον ρυθμό του αγώνα. Ωστόσο είμαστε ευχαριστημένοι, η άμυνα θα είναι το δυνατό όπλο μας, ενώ στην επίθεση πιστεύω έχουμε καταφέρει να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής και με μια-δυο… πινελιές, θα φτάσουμε και εκεί σε καλό βαθμό».

Είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν;

«Είμαστε ναι, η ψυχολογία είναι αρκετά υψηλά, είμαστε όλοι καλά από υγεία που είναι το πιο σημαντικό, παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε πιο έτοιμοι. Το πρώτο μεγάλο ματς για εμάς είναι νωρίς, αυτό της 2ης αγωνιστικής, όπου θεωρώ θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης».

Επειδή αναφέρθηκες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ «φοβάται» που έρχεται τόσο νωρίς ένα ντέρμπι;

«Όχι, δεν μας τρομάζει. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό αλλά δεν φοβόμαστε. Έχουν ένα πολύ καλό τεχνικό, ικανός, έχει δυο παίκτες “κλειδιά” που στην καλύτερη μέρα τους μπορούν να “διαλύσουν” τα συστήματα του αντιπάλου, ωστόσο εμείς σαν ΠΑΟΚ έχουμε δείξει ότι στα ντέρμπι βγάζουμε πάθος, ενθουσιασμό και θα το δείξουμε σε δυο εβδομάδες…».

Ο ΠΑΟΚ πλέον θα αγωνίζεται και στον Εύοσμο, μια περιοχή η οποία στην πλειοψηφία της υποστηρίζει τους «ασπρόμαυρους»…

«Είναι πάρα πολύ θετικό αυτό. Οι δυνατές έδρες μας δίνουν… φτερά. Υπάρχει τεράστια ανυπομονησία γι’αυτό. Θέλουμε όλοι οι παίκτες της ομάδας να το ζήσουμε  γιατί ξέρουμε όλοι τι σημαίνει η ομάδα να έχει έδρα στα Δυτικά της πόλης. Το ακούμε και εμείς καιρό, το περιμένουμε πως και πως, θα είναι αξιοπρόσεκτο και μακάρι να ανταμείψουμε τον κόσμο μας».

Tην είδηση που μετέφερε το e-handball.gr αναφορικά με την… είσοδο της ΕΡΤ ξανά στο άθλημα, πως την εκλαμβάνεις;

«Είναι πάρα πολύ θετικό αυτό, να μπούμε στις οθόνες των σπιτιών και πάλι. Είναι κάτι που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια, θεωρώ ότι αξίζει το άθλημα μια καλύτερη προβολή ώστε να τραβήξουμε νέο κόσμο, νέα παιδιά στο άθλημα μας».

Μια και αναφέρθηκες στην προβολή του αθλήματος, πως αισθάνθηκες εσύ σαν αθλητής όταν είδες ότι πλέον υπάρχει το e-handball.gr που θα δίνει ρεπορτάζ για όλο το ελληνικό χάντμπολ;

«Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Για να πω την αλήθεια, όταν το είδα μπροστά στην οθόνη μου, με γέμισε  τεράστια χαρά. Μας έλειπε αυτό σαν άθλημα, πρέπει θεωρώ όλοι να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια σας, ώστε να έχουμε την κατάλληλη ενημέρωση τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα που αγαπάμε, όσο και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».