Κρατά μόνο τη νίκη ο Διομήδης

Δείχνοντας μέτριο πρόσωπο στο επιθετικό κομμάτι, ο Διομήδης Άργους κατάφερε να επικρατήσει επι του αξιόμαχου Καματερού με 16-13 και στρέφει την προσοχή του στην προετοιμασία ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη για τον θεσμό του κυπέλλου.

Θυμηθείτε εδώ τη διακύμανση του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς γκολ και από τις δύο ομάδες για περίπου τρία λεπτά. Στη συνέχεια καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει μια διαφορά στο σκορ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το «φτωχό» 8-5.

Στην επανάληψη, τα λάθη συνεχίζονταν εκατέρωθεν, ωστόσο ο Διομήδης κατάφερε να πάρει στα πρώτα 10 λεπτά μια διαφορά 5 τερμάτων. Το Καματερό όμως βρήκε απάντηση με κύριους εκφραστές τον Μελετάκο και τον Ακάλεστο και μείωσε και πάλι παραμένοντας στο παιχνίδι. Οι Λύκοι όμως είχαν και πάλι την ψυχραιμία να προηγηθούν και τελικά να φτάσουν στη νίκη.

Διομήδης Άργους και Καματερό θα πρέπει να κοιτάξουν τη συνέχεια καθώς και ο μεν και ο δε έχει κρίσιμα παιχνίδια στη συνέχεια. Η ομάδα του Άργους θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη για τον θεσμό του κυπέλλου, ενώ το Καματερό τη Δράμα σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε ένα μεγάλο βαθμό την υπόθεση παραμονή.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 16-13

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-1, 5-2, 6-5, 8-5 (ημχ.) 9-5, 11-8, 11-8, 12-10, 15-10, 16-13

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Κώστας Δεληγιάννης): Παπαντωνόπουλος, Αϊβαλιώτης 3, Αναγνωστόπουλος, Κρεμαστιώτης 2, Αργυρού 3, Μιχαλόπουλος, Σμυρνιώτης, Χειβιδόπουλος, Ρουσσόπουλος 2, Τσάτσας, Χαντέλης 4, Νικηφόρου 1, Ντούρος, Άρσιτς, Γιόσμου 1, Δάσκαλος.

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Παναγιώτης Μεσσήνης): Αργυριάδης, Λαδάκης 1, Ταουσάνης, Γκλάβας, Καμπουράκης 2, Μελετάκος 2, Ακάλεστος 5, Πίτερος, Σκορδιανός, Τότο 3, Μιμίκος, Μαγκαφουράκης, Κότσιρας, Κουρέτα, Καραμασιώτης, Βλαχοθανάσης.

Διαιτητές: Φωτακίδης-Κινατζίδης, Δίλεπτα: 3-7, Πέναλτι: 4/9-1/1 Κόκκινη κάρτα: Μιμίκος 54.16 (τρία δίλεπτα)