«Κρύβει κινδύνους το Καματερό»

Η νίκη επί της ΑΕΚ, η 5η στο πρωτάθλημα, δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον ΑΣΕ Δούκα, που βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από τις προπορευόμενες ομάδες στη Handball Premier, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Η ομάδα φιλοξενεί το ΓΑΣ Καματερού στο Δαϊς, το Σάββατο (18/11, 19:00 live score από το e-handball.gr) και πάει ολοταχώς για το 6ο δίποντο σε επτά παιχνίδια.

«Φαινομενικά ο αγώνας είναι εύκολος, αλλά δεν είναι έτσι. Το Καματερό θα έρθει για να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί, το παιχνίδι κρύβει κινδύνους» σημειώνει ο Θόδωρος Γκέρτσος στο e-handball.gr, με τον οργανωτή του παιχνιδιού για τον Δούκα να συμπληρώνει «προερχόμαστε από τη σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ και καλούμαστε να διαχειριστούμε αυτή. Έχουμε τον πρώτο λόγο απέναντι στο Καματερό και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι».

Τέλος, ο τριάντα ενός ετών παίκτης, σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα παρουσία του Δούκα στη Handball Premier, είπε: «Υπάρχει ικανοποίηση, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με πειθαρχία και συγκέντρωση σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα προκειμένου αυτή η ομάδα να διεκδικήσει τους στόχους της στη συνέχεια».