Κυπραίος: «Για να έχει αντίκτυπο η νίκη επι του Πανελλήνιου πρέπει να κερδίσουμε και τον Αερωπό»

Στο γεγονός πως η ομάδα αντέδρασε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας στάθηκε στις δηλώσεις του ο αρχηγός του ΓΑΣ Κιλκίς Άκης Κυπραίος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανελλήνιο και τη νίκη με 23-22, στην Κυψέλη

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Κάναμε αρκετό καιρό να κερδίσουμε. Δεν πιστεύαμε ότι την δεδομένη στιγμή θα βρισκόμασταν στην συγκεκριμένη βαθμολογική θέση. Είχαμε από την αρχή ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και μας πήρε ψυχολογικά από κάτω. Βγάλαμε ενέργεια, θυμό με τον εαυτό μας, το πάθος που έπρεπε και καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη μέσα σε μια έδρα ομάδας που έχει τους ίδιους στόχους, οπότε είναι σα να πήραμε 4 βαθμούς αντί για δύο. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι με την Έδεσσα που είναι μια ομάδα στην ίδια βαθμολογική κατάσταση με εμάς. Για να έχει αντίκτυπο η νίκη επί του Πανελλήνιου θα πρέπει να κερδίσουμε και το άλλο Σάββατο.

Ξεκινήσαμε για άλλη μια φορά άσχημα στο πρώτο δεκάλεπτο και βρεθήκαμε πάλι να κυνηγάμε μια μεγάλη διαφορά. Βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας. Το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετικό και να ελέγχαμε εμείς το ρυθμό».