«Κύπελλο και πρωτάθλημα»

Ολοκληρώνεται μέρα με την μέρα το παζλ του ρόστερ του ΠΑΟΚ για την νέα αγωνιστική περίοδο. Πρωταρχικός στόχος στον Δικέφαλο του Βορρά ήταν η διατήρηση του βασικού κορμού και ανάμεσα σε αυτά ήταν η ανανέωση της συνεργασίας και με τον Κώστα Κοτανίδη.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα και αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας του δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω με τον ΠΑΟΚ, την ομάδα μου, για δεύτερη συνεχή σεζόν. Νομίζω πως έχουμε αφήσει κάποια κενά από την προηγούμενη χρονιά και πιστεύω ότι φέτος θα μπορέσουμε να τα ολοκληρώσουμε, κι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από κύπελλο και πρωτάθλημα! Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας περιόδου και πιστεύω ότι όσα παιδιά ήρθαν και θα έρθουν στη συνέχεια θα συμβάλλουν σημαντικά, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. Το πρωτάθλημα και φέτος, θα είναι ανταγωνιστικό, όπως και πέρυσι, θα είμαστε τρεις ομάδες που διεκδικούν τους τίτλους και αυτό είναι θετικό για το άθλημα, υπάρχει κίνητρο για όλους μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους, είναι αλληλένδετοι με της ομάδας, καθώς όσο πηγαίνουμε προσωπικά ο καθένας καλά, τόσο καλύτερα πηγαίνει η ομάδα… Οπότε, θέλω και εγώ να πηγαίνω καλά κάτω από την εστία για να βοηθάω το σύνολο και να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα η ανανέωση και των Βαγγέλη Αραμπατζή και Άκη Κυπραίου που έχουν ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ.