Μαζί στην νέα εποχή

Μπήκαμε στον τρίτο χρόνο λειτουργίας της ιστοσελίδας και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας.

Μέσα σε 24 μήνες το site έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στο ελληνικό χάντμπολ με 278.037 μοναδικούς χρήστες, 7.517.936 επισκέψεις και 6.566 αναρτήσεις- άρθρα.

Συνεχίζουμε την σεζόν 2019-2020 ακόμα πιο δυναμικά με διευρυμένη συντακτική ομάδα -αποτελούμενη από επαγγελματίες δημοσιογράφους και νέα ταλαντούχα παιδιά πτυχιούχοι πανεπιστημίων -για την πληρέστερη ενημέρωση σας.

Με προαναγγελίες, Live Score, κείμενα, δηλώσεις από όλα τα γήπεδα της Handball Premier και της Α1 Γυναικών και φυσικά ειδήσεις από όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Σε πρώτο πλάνο και οι Εθνικές μας ομάδες σάλας και beach, όλων των ηλικιών και ειδικά τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ανδρών και γυναικών σάλας. Θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους στις νέες προκριματικές φάσεις που αρχίζουν τις επόμενες εβδομάδες.

Με ειδήσεις από τους Έλληνες του εξωτερικού, με ενημέρωση από τα ευρωπαϊκά κύπελλα και τις διεθνείς εξελίξεις.

Με νέες καινοτόμες ιδέες για το χάντμπολ, όπως εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή, αρθρογραφίες και blogs- απόψεις από προσωπικότητες του αθλήματος.

Το e-handball είναι εδώ και φέτος με πλούσια παρουσία στα social media (Facebook, Ιnstagram, Youtube Channel) αλλά και εφαρμογή για smartphones/tablets, η οποία μετρά ήδη 1.100 χρήστες, 100.000 συνδέσεις και 410.000 επισκέψεις.

Το e-handball μαζί με το ελληνικό χάντμπολ, μπαίνει στην νέα εποχή και αλλάζουμε επίπεδο!