«Μας δυσκόλεψε η Δράμα, η διακοπή θα κάνει καλό»

Χαντέλης

Για την σημερινή νίκη επι της Δράμας αλλά και για το παιχνίδι με την Ντινάμο Βίκτορ μίλησε ο αθλητής του Διομήδη Άργους Γιάννης Χαντέλης. Τόνισε πως η Δράμα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας γιατί ήταν ένας άξιος αντίπαλος που μας δυσκόλεψε πολύ. Συγχαρητήρια και στους συμπάικτες μου και ειδικά στο Νίκο τον Ζλατάνο για την εξαιρετική του εμφάνιση. Όλοι έδωσαν το 100% παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε ακόμα αρκετό ρυθμό. Τέλος να πω κι ένα ευχαριστώ στο κόσμο για τη στήριξή του. Η διακοπή θα μας κάνει καλό έτσι ώστε να φροντίσουμε τους τραυματισμούς μας».

Για το παιχνίδι με την Ντινάμο Βίκτορ ανέφερε: «Αύριο αναχωρούμε για Ρωσία. Τους έχουμε μελετήσει και πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει. Το γεγονός ότι και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν εκεί (Σάββατο-Κυριακή) κάνει το έργο μας πιο δύσκολο. Σε συνδυασμό και με τους τραυματισμούς που έχουμε μοιάζει δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα παρατήσουμε».