«Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο»

Όγδοο παίκτη χαρακτήρισε τον κόσμο της ΑΕΚ ο Διονύσης Γεωργιάδης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο οποίος είπε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του φιλάθλους που γέμισαν σήμερα το γήπεδο και στήριξαν την ομάδα.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι που κάναμε σήμερα που ήταν αντάξιο του ονόματος των δυο συλλόγων. Πιστεύω ότι προσφέραμε ένα ωραίο τηλεοπτικό προϊόν. Τώρα σχετικά με το παιχνίδι, εμείς έπρεπε να ξεχάσουμε όσα έγιναν τη χρονιά, να τα αφήσουμε έξω από τις 4 γραμμές και να κοιτάξουμε το σημερινό παιχνίδι.

Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι κάναμε καλά τη δουλειά μας και πήραμε δίκαιη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε όμως τη μάχη και όχι τον πόλεμο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε, να πάμε στου Ρέντη να κάνουμε το 2-1 και να μεταφέρουμε τη σειρά και πάλι στην έδρα μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας γιατί με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις που είχαμε τον τελευταίο καιρό θέλει πολλά κότσια από τους φιλάθλους να μείνουν δίπλα μας. Σήμερα πραγματικά γέμισε το γήπεδο και ήταν ο 8ος παίκτης», δήλωσε ο αρχηγός της Ένωσης.