Μεσσήνης: «Ανεβαίνει ο πήχης»

Καματερο χαντμπολ

Υψηλούς μακροπρόθεσμους στόχους αναφορικά με την ανάπτυξη έχουν θέσει στον ΓΑΣ Καματερού και ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Μεσσήνης τους ανέλυσε στις δηλώσεις του για την έναρξη της Handball Premier.

«Το πρωτάθλημα είναι ανανεωμένο και όλοι περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της έλευσης του Ολυμπιακού στο άθλημα. Αυτό το γεγονός θέλει πολύ προσοχή στην διαχείριση, αλλά ταυτόχρονα είναι και μεγάλη ευκαιρία. Σίγουρα θα είναι πιο δυνατό το πρωτάθλημα, ο πήχης ανεβαίνει. Το χάντμπολ τα τελευταία χρόνια το παρακολουθούν αρκετοί θεατές, αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να ξεπεράσει και άλλα παραδοσιακά αθλήματα γιατί κατά γνώμη μου είναι και πιο όμορφο από τα υπόλοιπα. Έτσι όπως είναι δομημένο το πρωτάθλημα με τις μεγάλες ομάδες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, το να συμμετέχει και ο ΓΑΣ Καματερού στην Handball Premier είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για την γειτονιά του Καματερού. Φυσικά δεν μας αρκεί μόνο η συμμετοχή, θέλουμε να παραμείνουμε και να μεγαλώνουμε χρόνο με τον χρόνο. Όλες οι κινήσεις μας οργανωτικά και αγωνιστικά, γίνονται με σύνεση και με διάθεση να βάζουμε βάσεις, ώστε να χτίζουμε για το μέλλον.

Στόχος της σεζόν είναι η παραμονή και να έχουμε γεμάτο το γήπεδο από τις ακαδημίες μας που θα βλέπουν την πρώτη ομάδα. Πολύ σημαντική επίσης είναι η παρουσία και η γυναικεία ομάδας στην Α1 Γυναικών. Συνδέοντας και το αυριανό ματς με τον Φίλιππο Βέροιας θα θέλαμε και εμείς στο Καματερό να κάνουμε μία μικρή… Βέροια, μία πόλη που την σεβόμαστε για όσα έχει προσφέρει στο άθλημα.

Ο Φίλιππος είναι το φαβορί, έχει ένα σύνολο που παίζει χρόνια μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε ανταγωνιστικοί» τόνισε ο Παναγιώτης Μεσσήνης.