Με ελικόπτερο στην Κοζάνη ο Σαββίδης;

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από τον ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης είναι πιθανό να παρακολουθήσει τον τελικό του 16ου Final Four Κυπέλλου ανάμεσα σε ΟΦΝ Ιωνίας και ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Μάλιστα σύμφωνα με κύκλους από τον «Δικέφαλο» του Βορρά ο Σαββίδης το πιθανότερο είναι να μεταβεί στην Κοζάνη με ελικόπτερο, το οποίο θα προσγειωθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μεγάλος φαν του γυναικείου χάντμπολ, εξού και η μακροχρόνια ενασχόληση του με την Ρώσικη Ροστόφ-Ντον.

Επίσης από τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ υπήρξε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει ότι ο Πρόεδρος του ΑΣ Θανάσης Κατσαρής θα παρευρεθεί στον τελικό.

Ο έμπειρος παράγοντας δεν εμφανίζεται συχνά στα γήπεδα, αλλά φαίνεται πως η Κοζάνη είναι… αγαπημένος προορισμός, αφού και πέρσι ήταν «παρών» στον τελικό ΠΑΟΚ- Πανελλήνιος στο Κύπελλο Ανδρών με τον «Δικέφαλο» να αναδεικνύεται Κυπελλούχος.

Φυσικά στην Κοζάνη βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και άνθρωποι της Διοίκησης της Νέας Ιωνίας με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου και πρώην Πρόεδρο της ΟΧΕ Παντελή Χατζηϊωάννου.