Με Σωκράτη Βακάλη στον πάγκο του συνεχίζει το Πανόραμα

Ο Σωκράτης Βακάλης θα παραμείνει στο τιμόνι της ΑΕΠ Πανόραμα και τη σεζόν 2023-2024. Η άψογη συνεργασία διοίκησης και προπονητή έφεραν την ανανέωση και πλέον ο σχεδιασμός της ομάδας ξεκινά για τα καλά:

Η Ανακοίνωση: «Η ΑΕΠ Πανόραμα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωκράτη Βακάλη. Μια συνταγή που είναι πετυχημένη δεν αλλάζει και η συνεργασία μας με τον κ. Βακάλη είχε μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων για την ομάδα μας. Με αμοιβαία θέληση και αναγνωρίζοντας την άρτια δουλειά του κ. Σωκράτη Βακάλη, για την ΑΕΠ η απόφαση να ανανεωθεί η συνεργασία και να ηγηθεί της γυναικείας ομάδας μας, ήταν εύκολη!

Ευχόμαστε στον κοουτς να πραγματοποιήσει όλα όσα έχει σχεδιάσει για την ομάδα μας και η διοίκηση θα σταθεί αρωγός στη προσπάθειά του αυτή.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΒΑΚΑΛΗ

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά στην οικογένεια του Πανοράματος. Η συμφωνία χρειάστηκε μόνο 5 λεπτά για να επικυρωθεί, καθώς η διοίκηση με διαβεβαίωσε ότι θα προσφέρει όλα τα εχέγγυα που χρειάζεται για να δουλέψουμε και να γίνεται η ομάδα όλο και καλύτερη αλλά και γιατί νομίζω ότι όλα τα μέρη είναι ευχαριστημένα και συντονισμένα στον ίδιο σκοπό και στις απαιτήσεις και τους όρους εργασίας γι’ αυτόν. Άλλωστε νιώθω ότι αυτή η ομάδα είναι ήδη σπίτι μου και με όλους τους ανθρώπους της, είμαστε συντονισμένοι στο ίδιο μήκος κύματος.

Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό σύμβουλο κο Χριστοδουλίδη, τον έφορο κο Τσαχουρίδη και κυρίως τον Πρόεδρο κο Τερζίδη για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που με περιέλαβαν αλλά και για τις προσπάθειές τους να εξασφαλιστεί το καλύτερο επίπεδο προϋποθέσεων και για την ομάδα και για εμένα, ώστε να δουλέψουμε απρόσκοπτα για το κοινό μας όραμα».