Με την CAP στο Παγκόσμιο

Η εταιρεία CAP βρίσκεται στο πλευρό του ελληνικού beach handball από το καλοκαίρι του 2015 ως χορηγός ιματισμού των Εθνικών μας ομάδων.

Με ρούχα της CAP οι Εθνικές ομάδες αγωνίστηκαν στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα (2015), στο EURO Κ16 της Πορτογαλίας (2016), στο EURO Γυναικών της Κροατίας (2017), στο EURO K18 του Μαυροβουνίου (2018) και τώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα τουρνουά Beach Handball που ήμασταν χορηγοί στην Καρδία Θεσσαλονίκης. Εκεί είδα για πρώτη φορά το άθλημα και μου άρεσε πολύ. Έτσι αποφασίσαμε να στηρίξουμε το Beach Handball μέσω των Εθνικών μας ομάδων. Είναι μια σχέση αγάπης ως άνθρωποι του αθλητισμού και ως Έλληνες», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της CAP Γιώργος Μισαηλίδης.

 

Λίγα λόγια για την CAP

Από το 1993 η CAP σχεδιάζει και δημιουργεί αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό με πάθος και αγάπη. Στόχος μας είναι διαρκώς να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας και έτσι να διαθέτουμε καινοτόμα, ποιοτικά, αισθητικά ανώτερα και ανθεκτικά αγωνιστικά και προπονητικά ρούχα και εξοπλισμό. Οι άνθρωποι μας αναζητούν διαρκώς νέα υλικά και υφάσματα που ενισχύουν την αθλητική επίδοση των ομάδων.

Ως επιχείρηση η CAP αναγνωρίζει την ευθύνη που φέρει η λειτουργία της σε κοινωνικό και περιβαλλοντολογικό επίπεδο και έχει αποφασίσει να ενσωματώσει κοινωνικούς και φιλοπεριβαλλοντικούς στόχους στις καθημερινές επιχειρηματικές της δραστηριότητες, πέρα από κάθε νομική υποχρέωση. Για τον λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε οικολογικά και μη τοξικά μελάνια και α’ ύλες, ενώ κάθε έτος εκπονούμε ένα πλάνο φιλανθρωπικών δράσεων δωρίζοντας αθλητικά είδη σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ιδρύματα, σχολεία, κ.α.

Στην CAP  ντύνουμε εθνικές, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες και μεμονωμένους αθλητές για να κάνουν αυτό που αγαπούν, να αγωνίζονται! Κατασκευάζουμε αθλητικά ενδύματα και αξεσουάρ, όπως: μπλούζες, σορτς, κολάν, μπούστα, ζακέτες, πόλο μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν, σάκους, καπέλα, κάλτσες, κασκόλ, πετσέτες, ρούχα προπόνησης και αναμνηστικά αξεσουάρ ομάδας.

Απευθυνόμαστε σε ομάδες μπάσκετ, ποδόσφαιρου, βόλεϊ, handball, καθώς και σε αθλητές που ασχολούνται επαγγελματικά με την γυμναστική και το τρέξιμο.

Παράλληλα, η εταιρία συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο λιανικού εμπορίου της Ελλάδος και της Ευρώπης κατασκευάζοντας και διαθέτοντας αθλητικά ενδύματα ιδιωτικής ετικέτας σε πολλά σχέδια και υλικά κατασκευής.

Στην CAP προσφέρουμε τις υπηρεσίες σχεδιασμού χωρίς οικονομική επιβάρυνση, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα στους πελάτες μας να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά προϊόντα. Οι εκτυπώσεις μας γίνονται ψηφιακά, με στάμπα ή κέντημα.