Με Χαϊτίδη για ενδέκατη χρονιά η Δράμα ’86

Στην Bianco Monte Δράμα θα συνεχίσει να αγωνίζεται για 11η συνεχόμενη σεζόν ο Χρήστος Χαΐτίδης.  Οι Δραμινοί ανακοίνωσαν και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας.

Αναλυτικά: «Ο Χρήστος Χαϊτίδης συνεχίζει εκεί που αγαπήθηκε και προσφέρει τις υπηρεσίες του εδώ και 10 χρόνια. Τη χρονιά που πέρασε απέδειξε ότι είναι ένας πολύτιμος παίκτης και έδωσε λύσεις σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Δούλεψε σκληρά και αγωνίστηκε στους πολλούς ρόλους που του ανέθεσε ο προπονητής του, Σάκης Βαλαβάνης. Η παραμονή του και την νέα χρονιά δίνει περισσότερες ελπίδες γιατί… πάμε πιο ψηλά.

Στις δηλώσεις του ο Χρήστος Χαϊτίδης τόνισε για την παραμονή του: «Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα η ανανέωση μου με την ομάδα. Βρίσκομαι με ανθρώπους που κάνουν εύκολη και όμορφη την καθημερινότητα μου και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Η ομάδα χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται και αυτό φαίνεται στο παρκέ. Προερχόμαστε από μια εξαιρετική σεζόν και ο στόχος της Ευρώπης επετεύχθη. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Σάκη Βαλαβάνη, αλλά και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον υπέροχο κόσμο μας που σε κάθε παιχνίδι έδινε βροντερό παρόν. Ζήσαμε μαγικές στιγμές και θα ζήσουμε ακόμη περισσότερες. Ραντεβού στο γήπεδο».