Μια νίκη μακριά από τους τελικούς τα Βριλήσσια

Την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται πέτυχαν τα Βριλήσσια καθώς επικράτησαν με 27-25 επι του Νηρέα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμι στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να έχει έστω ένα μικρό προβάδισμα. Στα τελευταία πέντε λεπτά όμως του πρώτου ημιχρόνου, τα Βριλήσσια «πάτησαν γκάζι» και έτσι πήραν μια διαφορά τεσσάρων τερμάτων και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπερ τους 14-10.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έχοντας αυτό το μικρό προβάδισμα, βρίσκονταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και ακόμη και όταν ο Νηρέας πλησίαζε και τον απειλούσε είχαν την ψυχραιμία να διαχειριστούν τη διαφορά και να έχουν σωστές επιλογές. Τελικά, τα Βριλήσσια πανηγύρισαν τη νίκη με 27-25 και πλέον χρειάζονται μια ακόμη νίκη για να περάσουν στους τελικούς. Πλέον η σειρά θα μεταφερθεί στην έδρα του Νηρέα και εφόσον χρειαστεί θα υπάρξει και τρίτο παιχνίδι ξανά στην έδρα των Βριλησσίων.

ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΝΗΡΕΑΣ 27-25

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-5, 6-6, 8-8, 10-9, 14-10 (ημχ.) 15-12, 18-15, 19-17, 22-19, 25-21, 27-25

ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιώργος Δραγάζης): Καμπούρης, Ακάλεστος 7, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος Γ. 6, Ντούσικος, Όρκας 3, Τσαγκούλης 4, Φίλης, Αντωνιάδης, Λάσκος 3, Βαμβακάς, Σομπριρακούλ 1, Ιωαννίδης, Λιάλιος 1, Πέρρος Κ. 2.

ΝΗΡΕΑΣ (Εμμανουήλ Γκούφας): Στρούζας, Ζαλώνης 9, Στεφανίτσης, Σταύρου 1, Μπακόπουλος, Καραδήμας, Αποστολόπουλος, Μανουσέλης 6, Μουρελάτος, Κελεπούρης, Παρτσαλάκης, Δραγάζης, Κάτρης 2, Πανταζής 2, Πάνου 4, Κακαβογιάννης 1.

Διαιτητές: Τόλιος-Ανταλής, Δίλεπτα: 9-4, Πέναλτι: 1/1-6/7

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: «Στη θέση της ορισμένης απ΄την ΟΧΕ κριτή κ.Μπιθούλκα Κατερίνα προσήλθε η κριτής .Κωσταρέλλου. Μετά τη λήξη του αγώνα και καθώς περιμέναμε στη γραμματεία για τη σύνταξη και την ολοκλήρωση του φύλλου αγώνος ο αθλητής της Α’ ομάδας Σομπριάκουλ Ιάκωβος κινήθηκε απειλητικά σπρώχνοντας και βρίζοντας το διαιτητή λέγοντας του «Εσύ με έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο αλήτη. Τόσα χρόνια δεν έχω δημιουργήσει κανένα επισόδειο. Γ… τη μάνα του. Σύμφωνα με το 8:10 α το δελτίο του αθλητή κρατήθηκε».