«Μπήκαμε στα τελευταία λεπτά»

Δηλώσεις στο e-handball.gr, έκαναν οι παίκτριες του Ο.Φ.Ν.Ι., Μάγρα Κεπεσίδου και Χρήστα Στουγιαννίδου, μετά τη νίκη της ομάδας τους επί της Άρτας, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και σε κανένα σημείο δεν δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ευτυχώς η καλή μας άμυνα στα τελευταία λεπτά και οι σωστές επιλογές στην επίθεση, μας έφεραν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κρατάμε μόνο τη νίκη και τα τελευταία καλά λεπτά του αγώνα», δήλωσε η τερματοφύλακας του Ο.Φ.Ν.Ι., Μάγδα Κεπεσίδου.

«Είχαμε παίξει ένα φιλικό και ξέραμε πάνω – κάτω τα στοιχεία της Άρτας και δουλέψαμε πάνω σε αυτά. Είχαμε πολλά λάθη και ειδικά στην επίθεση δεν μπορούσαμε να βάλουμε εύκολα γκολ. Ευτυχώς στο τέλος συγκεντρωθήκαμε και βάλαμε όλες τα δυνατά μας και πήραμε τη νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που καταφέραμε και το… γυρίσαμε στο τέλος γιατί αυτό δείχνει ότι η ψυχολογία μας είναι σε πολύ καλά επίπεδα και όσα λάθη και να κάνουμε βρίσκουμε τελικά τον ρυθμό μας», δήλωσε η Στουγιαννίδου.