Μπαλάφα: “Αυτό ήταν καραγκιοζιλίκι”

Το πολύ σκληρό παιχνίδι στο κλειστό της Άρτας μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και τους ΓΑΣ Καματερού, εκνεύρισε την Βάγια Μπαλάφα η οποία μίλησε για αγώνα κάτς και όχι χάντμπολ.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια της Αναγέννησης Άρτας τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στο e-handball.gr: “Από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησε το ματς οι διαιτητές το άφησαν ανεξέλεγκτο. Αυτό ήταν κάτς, όχι αγώνας χάντμπολ. Εγώ έφαγα μια μπουνιά και έπεσα κάτω και άλλες δύο συμπαικτριές μου τραυματίστηκαν από το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας.

Απαράδεκτοι από το πρώτο λεπτό. Ο πρόεδρος του Καματερού στο ημίχρονο μιλούσε με τους διαιτητές και σε όλη την διάρκεια του αγώνα από την εξέδρα τους καθοδηγούσε το τι θα σφυρίξουν, ο προπονητής τους (σ.σ. του Καματερού), πήρε κόκκινη κάρτα και ο διαιτητής τον άφησε να δίνει οδηγίες, αντί να είναι εκτός γηπέδου, αυτό απαγορεύεται.

Δεν το δεχόμαστε αυτό, να έρθουν να μας κερδίσουν δίκαια, αυτό σήμερα ήταν καραγκιοζιλίκι. Είναι απαράδεκτοι, οι κανονισμοί τερματίστηκαν. Είναι απαράδεκτοι”.