“Μπαμ” στα πίβοτ με Μάστακα και Ανθίτση η Βέροια 2017

Την αρχηγό της Εθνικής ομάδας σάλας και παγκόσμια πρωταθλήτρια με την Εθνική Beach Handball Ελισάβετ Μαστακα ενέταξε στο δυναμικό της η Βεροια 2017.
Παράλληλα η ομάδα της Βέροιας συμφώνησε με την Χριστίνα Ανθίτση, η οποία στο παρελθόν είχε αρκετές συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία.
Οι δύο αθλήτριες αγωνίζονται ως πίβοτ και ενισχύουν σημαντικά τον σύλλογο στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος στην Α1 Γυναικών.
“Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της Βέροιας 2017 για την πρόταση που μου έκανε, την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και συγκεκριμένα τον κύριο Χασιώτη και τον προπονητή Κώστα Χαραλαμπιδη. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από μια καινούργια ομάδα ουσιαστικά στην κατηγορία, με πολλές καινούργιες παίκτριες και νέους στόχους. Εύχομαι μια υγιή χρόνια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και καλή δύναμη”, τόνισε η Μάστακα, ενώ η Ανθίτση δήλωσε: “Ευχαριστώ την ομάδα της Βεροιας 2017 για την πίστη που έδειξε στο πρόσωπο μου, είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να βρεθώ σε μια ομάδα με υψηλές ευρωπαϊκές βλέψεις και στόχους πρωταθλητισμού”.