Νέα σελίδα για τον Άρη

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε η νέα συνεργασία των Νικαιωτών με το διαγνωστικό κέντρο Olympic Diagnostic, λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Olympic Diagnostic Άρης που κατάφερε να διατηρηθεί στη μεγάλη κατηγορία ξεκινάει δυναμικά, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο του διαγνωστικού κέντρου, κ. Κώστα Αδαμόπουλο, όπως ο ίδιος δήλωσε σε κοινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στα γραφεία τους, στον Πειραιά.

«Πήρα πολύ γρήγορα την απόφαση για τη συνεργασία με τον Olympic Diagnostic Άρη. Ο Άρης είναι ένας σύλλογος που μπορεί να μην έχει το μπάτζετ των μεγάλων ομάδων αλλά δεν παύει να είναι στην πρώτη κατηγορία. Πρέπει να στηρίζουμε τα ερασιτεχνικά σωματεία. Μπορεί η συνεργασία να ξεκίνησε σαν χορηγία, όμως πλέον όλοι βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους ως φίλους μας και υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση», είπε ξεκινώντας της δηλώσεις ο πρόεδρος Olympic Diagnostic, Κώστας Αδαμόπουλος.

«Έχουμε ξεκινήσει στο διαγνωστικό μας κέντρο τις εξετάσεις σε όλους τους αθλητές του συλλόγου. Το περασμένο Σάββατο υποβλήθηκαν σε εξετάσεις 90 παιδιά από όλα τα τμήματα», είπε ο κ. Αδαμόπουλος και συνέχισε: «το Olympic Diagnostic είναι ο «ναός» της παγκόσμιας ιατρικής τεχνολογίας, έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, είναι τα τελευταία μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών».

Σχετικά με την απόφαση της συνεργασίας του με τον Olympic Diagnostic Άρη, ο κ. Αδαμοπουλος δήλωσε: «Στη ζωή δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα, παίζουν ρόλο οι άνθρωποι. Εγώ μίλησα αρχικά με τον κ. Μελετάκο. Εκείνος ήταν που μας προσέγγισε και μας ενημέρωσε πως πρόκειται για ένα σωματείο χωρίς πολλά έσοδα, που κινδυνεύει με υποβιβασμό, καθώς δεν θα είχε χρήματα να καλύψει τις ανάγκες του. Έτσι, ζήτησε τη βοήθειά μας, με στόχο να διατηρηθεί στην κατηγορία. Στη συνέχεια, γνώρισα όλους τους υπεύθυνους του Άρη και ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον».

Τέλος, ο κ. Αδαμόπουλος ζήτησε από τον τεχνικό της ομάδας, Τάκη Μελετάκο και τον Βαγγέλη Κουρετζή να κρεμάσει τις εμφανίσεις της ομάδας στο γραφείο του ενώ τόνισε χαρακτηριστικά «ας αγκαλιάσουμε το σωματείο. Μου αρέσει η μονιμότητα και η σταθερότητα στις συνεργασίες μου».

Τάκης Μελετάκος: Σημαντική στιγμή για τον σύλλογο

«Αυτή η συνεργασία είναι μια σημαντική στιγμή για τον σύλλογό μας. Είναι το λιμάνι που θέλουμε να… αγκυροβολήσουμε, αλλά και η αρχή για κάτι μεγάλο. Η περασμένη σεζόν ήταν δύσκολη για εμάς. Κρατηθήκαμε στην κατηγορία κυριολεκρτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εκεί έπρεπε να σκεφτούμε τι θα γίνει του χρόνου. Η συνύπαρξη με το Olympic Diagnostic είναι συνώνυμες της αριστείας, της εντιμότητας, της καινοτομίας και της προόδου. Όλα αυτά είναι πράγματα που συνάδουν με την ιστορία του Άρη Νικαίας και τις δικές του αρχές. Θέλουμε να περπατάμε μαζί με ανθρώπους, με τους οποίους μας συνδέει μια σχέση, που δεν είναι καθαρά εμπορική», δήλωσε ο Τάκης Μελετάκος και συνέχισε: «Ως ομάδα δεν μας ενδιαφέρει το εφήμερο αποτέλεσμα. Φέτος αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με το περσινό ρόστερ έχοντας βέβαια τη μεγάλη απώλεια του Δημήτρη Μελετάκου αλλά και του Βλαχοθανάση. Πλέον, δίνουμε έμφαση στις ακαδημίες μας, γιατί χωρίς υποδομές δεν είναι δυνατόν να αντέξεις στον χρόνο. Η φετινή χρονιά σίγουρα θα είναι δύσκολη».

Βαγγέλης Κουρετζής: Ελπίζουμε σε μία πολύ καλή συνεργασία, με προοπτική

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κώστα Αδαμόπουλο, για τον τρόπο με τον οποίο έκανε τις επιλογές του γιατί έδρασε κυρίως συναισθηματικά. Ελπίζουμε σε μία πολύ καλή συνεργασία, με προοπτική», δήλωσε ο Βαγγέλης Κουρετζής.