Νέος προπονητής στη γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ ο Βύρων Παπαδοπουλος

Ο 37χρονος Βύρων Παπαδόπουλος κρέμασε τη φανέλα και αναλαμβάνει προπονητής στην γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ όπου ήταν προπονητής μέχρι πρότινος ο Κύρος Σαράφης.

Έχοντας στο «παλμαρέ» του τίτλους και μετάλλια, πολλές συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα, αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική και η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ θα είναι η πρώτη του σε επίπεδο Εθνικής κατηγορίας, μετά τις υποδομές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή του γυναικείου τμήματος Κύρο Σαράφη, για την πολύτιμη συνεισφορά του.

O Βύρων Παπαδόπουλος, μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε:
«Είναι αρκετά περίεργο το συναίσθημα, όσο σκέφτομαι ότι δεν θα μπω στο γήπεδο ξανά ως παίκτης! Από την άλλη, είναι μια συνειδητή απόφαση και μια κατάσταση που προετοιμαζόταν αρκετό καιρό. Όλα έγιναν σε πλήρη συνεννόηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους, με την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο. Κυριότερος στόχος είναι η ομάδα να εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Με πολλή δουλειά, υπομονή και σωστό προγραμματισμό, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα τμήμα, αντάξιο της δυναμικής του συλλόγου».