Στα χαρτιά με σκορ 10-0 πήρε τη νίκη ο ΓΣ Παπασιδέρης, καθώς ο αντίπαλος ΑΟ Πολιτείας δεν προσήλθε στο γήπεδο να αγωνιστεί, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ-ΓΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ 0-10 (α.α.)
Τα πεντάλεπτα: –
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (-): Δεν προσήλθε.
ΓΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ (Ντράγκαν Γιάνκα): Κωνσταντίνου, Σουρλαντζής, Πέρρος, Δ. Γκίκας, Βλάχος, Κορδογιάννης, Γουέις, Δ. Κατσίκης, Δ. Κατσίκης, Δεληκούρας, Χουντας, Καββάλος, Γ. Γκίκας, Παπασπύρου, Χρήστου.
Διαιτητές: Ρελλιάς-Πάχης. Δίλεπτα:-, Πέναλτι:-.
*Μετά το πέρας του απαιτούμενου χρόνου από τον κανονισμό των 25 λεπτών και αφού δεν προσήλθε στο γήπεδο η ομάδα του ΑΟ Πολιτείας, έκλεισε το φύλλο αγώνα με σκορ 0-10 υπέρ της ομάδας ΓΣ Παπασιδέρης.
Όσον αφορά την αποζημίωση μετακίνησης του διαιτητή Ρέλλια (Λαμία-Αθήνα-Λαμία), κατεβλήθη από την ομάδα ΓΣ Παπασιδέρης το ποσό που της αναλογεί 66,30 ευρώ. Οι δύο διαιτητές, ο χρονομέτρης και η σημειωτής δεν αποζημιώθηκαν σύμφωνα με τους οικονομικούς όρους της γενικής προκύρηξης πρωταθλημάτων της ΟΧΕ.