Ναϊσίδου: «Θέλουμε και φέτος το νταμπλ»

Σοφια Ναισιδου Νεα Ιωνια

Οι παίκτριες της Νέας Ιωνίας θα περάσουν αυτό το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στα Γιαννιτσά. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα ταξιδέψουν οδικώς για την πόλη της Πέλλας για να αντιμετωπίσουν το απόγευμα (16.00, live score από το e-handball.gr) τον Μέγα Αλέξανδρο για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, ενώ την Κυριακή, την ίδια ώρα (live score από το e-handball.gr), οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, ένα παιχνίδι που ήταν να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

«Περισσότερο θέλαμε να αποφύγουμε την κόπωση των παικτριών, που θα ήταν υποχρεωμένες να κάνουν σε μια εβδομάδα το ταξίδι στα Γιαννιτσά. Έτσι προτείναμε ο αγώνας πρωταθλήματος να γίνει την Κυριακή, η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου, προς τιμή της συναίνεσε και από τη στιγμή που δεν αλλοιώνεται η εικόνα του πρωταθλήματος, θα αγωνιστούμε δύο φορές σε διάστημα είκοσι τεσσάρων ωρών» εξηγεί στο e-handball,gr. η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου.

Η Νέα Ιωνία είναι η Κυπελλούχος και η πρωταθλήτρια της προηγούμενης σεζόν και από τα Γιαννιτσά θα αρχίσει την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων και κατάκτησης του 5ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλα κρύβουν παγίδες αν δεν είσαι όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο» ξεκαθαρίζει η Σοφία Ναϊσίδου και συνεχίζει «και τα δύο παιχνίδια είναι κρίσιμα, ιδιαίτερα το αυριανό, καθώς πρόκειται για αγώνα νοκ άουτ και θέλουμε την πρόκριση στην οκτάδα. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τον Μέγα Αλέξανδρο, μια ιστορική ομάδα, με σταθερή παρουσία στη μεγάλη κατηγορία και με τεράστια προσφορά στο άθλημα».

Στη Νέα Ιωνία, πρωταθλήτρια τα τέσσερα τελευταία χρόνια, οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και όπως λέει η Σοφία Ναϊσίδου: «Θέλουμε το νταμπλ και φέτος. Είμαι ευχαριστημένη για την παρουσία της ομάδας μέχρι τώρα. Η μεταγραφή τής Τσάκαλου στην Κριμ Λουμπλιάνας ήταν μεγάλη αγωνιστική και όχι μόνο απώλεια για εμάς, ήταν μια παίκτρια με τεράστια προσωπικότητα. Η Νέα Ιωνία έχει μάθει να κάνει πρωταθλητισμό, χρειάζεται να ξέρεις πώς θα διαχειρίζεσαι την πίεση, όμως υπάρχουν κι άλλες ομάδες που επενδύουν. Εμείς δεν αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους, καθημερινά δουλεύουμε, χτίζουμε την ομάδα, με στόχο να εξελίσσεται και να παίζει όλο και καλύτερα».