«Να κάνουμε μία νέα αρχή»

Τζηρας εθνικη ελλαδα

Διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τους αγώνες του περασμένου Οκτωβρίου θέλει ο Δημήτρης Τζηράς να παρουσιάσει η Εθνική Ανδρών αρχής γενομένης με τον αγώνα στο Βέλγιο.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Βέλγιο είναι πολύ γρήγορη ομάδα, φαίνεται ότι όλοι του οι παίκτες παίζουν σε πρωταθλήματα με άλλες ταχύτητες. Πρέπει και εμείς να μπούμε σε αυτόν τον ρυθμό. Να είμαστε καλοί στην άμυνα και μυαλωμένοι στην επίθεση. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή μετά τα ατυχή αποτελέσματα του Οκτωβρίου. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις, υπάρχει διάθεση απ’ όλα τα παιδιά. Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» σχολίασε ο διεθνής δεξιός εξτρέμ στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ.

Από την πλευρά του ο δεξιός εξτρέμ Γρηγόρης Ιωάννου τόνισε: «Το Βέλγιο είναι μια αξιοπρεπής ομάδα. Έχει ανέβει πολλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια. Πολλοί παίκτες του παίζουν στο Γαλλικό πρωτάθλημα που είναι ανεβασμένο, όπως και το Βελγικό. Ιδιαίτερα στην έδρα τους θα είναι πολύ δυνατοί. Εμείς είμαστε μια ομάδα που δένεται, προσπαθούμε να βρούμε τον εαυτό μας. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Είμαστε αισιόδοξοι».