«Να περιορίσουμε τα λάθη μας στη Δράμα»

Πρώτα ο Πανελλήνιος, μετά ο Φοίβος Συκεών, έπειτα το Καματερό και τώρα στη ΧΑΝΘ φιλοδοξούν η ομάδα να περάσει νικηφόρα κι από τη Δράμα για το τέσσερα στα τέσσερα μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Η ΧΑΝΘ φιλοξενείται από τον Χιλιώτης ΓΣ Δράμα 1986 στο γυμναστήριο «Κραχτίδης» το Σάββατο (25/11, 18:00 live score από το e-handball.gr) για την 8η αγωνιστική της Handball League και στην προσπάθεια για τη νίκη θα ενισχυθεί με την επιστροφή των Θανάση και Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο πρώτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής για την μπλε κάρτα που είχε δεχθεί στον αγώνα με τον ΓΑΣ Καματερού.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει συνοχή, νεανικό ενθουσιασμό και πάθος στο παιχνίδι της. Εμείς, θέλουμε να βρούμε ξανά την ψυχολογία του νικητή, που έχουμε δείξει στους εκτός έδρας αγώνες μας. Οι επιστροφές των Θανάση και Νίκου Παπαδόπουλου μάς δίνουν ώθηση, περισσότερες λύσεις και επιδρούν θετικά στην ψυχολογία μας, Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, να περιορίσουμε τα λάθη μας για να πάρουμε το διπλό» δήλωσε ο αρχηγός τής ΧΑΝΘ, Μανώλης Ιωαννίδης.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν πέρυσι τρεις φορές στο πρωτάθλημα της Α2, με την ΧΑΝΘ να έχει ισάριθμες νίκες.