«Να τα δώσουμε όλα»

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα δώσει αύριο με την Τουρκία στο  Εσκισεχίρ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου προκριματικού ομίλου του EURO 2020.

O αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:00, στο Porsuk Sport Salonu, το οποίο αναμένεται κατάμεστο από 2.000 και πλέον θεατές και θα μεταδοθεί απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ3).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει ουσιαστικά την 3η θέση του ομίλου, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει σε πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Στα γήπεδα της Σουηδίας, της Αυστρίας και της Νορβηγίας θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες των 8 ομίλων και οι 4 καλύτεροι τρίτοι, οι οποίοι θα προκύψουν από ειδική βαθμολογία στην οποία θα προσμετρούνται μόνο οι πόντοι που κέρδισαν με τις δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Ο διεθνής πίβοτ Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα εντός έδρας. Ένα ματς που πιστεύαμε ότι το είχαμε και δυστυχώς διαψευστήκαμε, κάναμε αρκετά λάθη και δεν βγάλαμε την ενέργεια που έπρεπε. Έχουμε έρθει εδώ στην Τουρκία για να ματσάρουμε την εμφάνιση της Τετάρτης, να διεκδικήσουμε και να πάρουμε αυτό που δεν καταφέραμε στην Κοζάνη, δηλαδή τους δύο βαθμούς που θα μας διατηρήσουν σε τροχιά πρόκρισης. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα».

Η 16αδα της Ελληνικής ομάδας είναι οι: Τσιλιμπάρης, Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Κρητικός, Κανδύλας (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Αραμπατζής (ΠΑΟΚ Βεργίνα TV), Κεδέρης (ΑΣΕ Δούκα), Μάλλιος (Μπάτμαν- Τουρκία), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο).