Νεα Ιωνία και Αναγέννηση Άρτας κοντράρονται για EHF European Cup

Νέα Ιωνία και Αναγέννηση Άρτας θα βρεθούν σήμερα (30/9) και την Κυριακή (1/10) αντιμέτωπες για το European Cup γυναικών. Δύο Σύλλογοι με μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό χάντμπολ διεκδικούν την πρόκριση τους στον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού θεσμού.
Οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησαν για τον Ελληνικό “εμφύλιο”.
Αλεξανταρ Ζαρκοφ (Νέα Ιωνία): “Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και μας φέρνει αντιμέτωπους με την ομάδα της Αναγέννησης Άρτας. Πρώτο και για εμένα παιχνίδι στην Ελλάδα. Η ομάδα μας έχει βαριά ιστορία την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε. Έχουμε στην σύνθεση μας ποιοτικές παίκτριες. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι αν και τα πρώτα παιχνίδια είναι περίεργα. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα αποδώσει τα μέγιστα απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που σεβόμαστε πάντα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση”. 
Γιάννης Λαζαρίδης (Αναγέννηση Άρτας): ”Είναι ένας εμφύλιος και εύχομαι ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση.
Εμείς ξεκινήσαμε φέτος με έμπειρες Ελληνίδες αθλήτριες οι οποίες έχουν υψηλό επίπεδο και προσπαθούμε να βρούμε την χημεία μας. Σίγουρα αυτοί οι δυο αγώνες θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ στην προσπάθειά μας”.
Τα δυο παιχνίδια για το European Cup γυναικών μεταξή Νέας Ιωνίας – Αναγέννησης Άρτας θα μεταδοθούν σε live streaming απο τον εξής σύνδεσμο:
Διαιτητές είναι οι Κύπριοι Γιώργος Παναγίδης-Μάριος Ανδρέου ενώ παρατηρητής θα είναι η Anna Melkonyan απο την Αρμενία.