Ξαφνικό “διαζυγιο” με Γρηγοράκη στον Άρη Νίκαιας – Κλείνει τον “διαδοχό” του

Μπορεί λίγο την έναρξη του καλοκαιριού, η διοίκηση του Άρη Νίκαιας να ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Γρηγοράκη, όμως τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν.

Δεκαοκτώ ημέρες μετά ήρθε το «ξαφνικό διαζύγιο» έπειτα από 12 χρόνια συνεργασίας, το οποίο ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη σελιδα της ομάδας της Νίκαιας, στο Faceboook.   «Ό Άρης Νίκαιας, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ιωάννη  Γρηγοράκη, κατόπιν μη σύγκλισης απόψεων στον σχεδιασμό της ομάδας», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση για να καταλήξει: «Ο σύλλογος ευχαριστεί τον προπονητή για την πολυεπίπεδη προσφορά  του στο σωματείο τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής γενικά για όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του, ελπίζοντας κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν με έναν νέο, επίσης σημαντικό, κύκλο συνεργασίας».

 

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γρηγοράκης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για όσα μου προσέφερε από το 2011 σαν αθλητής και σαν προπονητής μετέπειτα και ιδιαίτερα τον Τάκη Μελετάκο για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν να εξελιχθώ και να κάνω τα βήματα μου στην προπονητική όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης τους εφόρους των τμημάτων που συνεργάστηκα και φυσικά τους αθλητές που είχα υπό την καθοδήγηση μου.
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ο σύλλογος τον οποίο μετά από τόσα χρόνια τον αισθάνομαι δεύτερο σπίτι μου να έχει πρόοδο και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Εις το επανιδείν».

Ήδη οι άνθρωποι του Άρη κινούνται με γοργους ρυθμούς για τον διάδοχο του Γρηγοράκη και πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις.