Ξεκίνημα για το Πανόραμα

To ΗΟΝDA Πανόραμα πέρσι πήρε ένα ρίσκο και παρουσίασε ένα αρκετά νεανικό σύνολο για τα δεδομένα της Α1 γυναικών. Με βάσει λοιπόν την περσινή τελική κατάταξη και την βαθμολογική συγκομιδή, οι άνθρωποι της ομάδας μπορεί να είναι ευχαριστημένοι και απέδειξαν πως τελικά το ρίσκο τους βγήκε σε καλό.

Φέτος λοιπόν ο στόχος της ομάδας είναι να διατηρηθεί εκεί που βρέθηκε πέρσι και γιατί όχι να πάει ακόμα καλύτερα. Το ξεκίνημά της λοιπόν πραγματοποίησε χθες η ομάδα του HONDA Πανοράματος, η οποία ανέλυσε το φετινό πλάνο, παρουσίασε τις νέες της αθλήτριες και προπονήθηκε στο Κλειστό του Πανοράματος. Στις 9 Σεπτεμβρίου έχει κανονιστεί και το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο κάποια ομάδα της περιφέρειας.

«Μετά από την επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία της προηγούμενης σεζόν και την επιτυχημένη μεταγραφική περίοδο που προηγήθηκε, η νεανική ομάδα της HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ ξεκίνησε και επίσημα την καινούργια αγωνιστική χρονιά με μια συνάντηση στο Hotel Panorama-Asteria. Εκεί έγινε η παρουσίαση των νέων αθλητριών, η παρουσίαση του πλάνου του συλλόγου, αναλύθηκε ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας και τέθηκαν οι στόχοι της. Στη συνάντηση από μέρους της διοίκησης μίλησε ο γενικός γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης και ο ταμίας κ. Δημήτρης Γερομόσχος και το τεχνικό τιμ εκπροσώπησε ο προπονητής κ. Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης. Η συνάντηση κύλησε σε ευχάριστο κλίμα και στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, που έγινε στο ΔΑΚ Πανοράματος».

«Θα είναι μια διαφορετική χρονιά»

Την σταθερή απόδοση και το καλό χάντμπολ έθεσε ως στόχο φέτος και ο προπονητής της ομάδας Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης. Μεταξύ άλλων τόνισε πως πλέον στην Α1 γυναικών αγωνίζονται αυτοί που μπορούν να ανταπεξέλθουν κυρίως οικονομικά στα δεδομένα της κατηγορίας.

«Φαίνεται πως φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά, η οποία όμως θα έχει και πάλι την δυσκολία της. Εϊναι πιο εύκολο να ανέβεις ένα σκαλοπάτι από το να παραμείνεις εκεί. Θέλουμε να έχουμε την ίδια σταθερή απόδοση και η ομάδα να πάιξει καλύτερα από πέρσι. Ίσως είναι μια χρονιά υπεθυνότητας για τις αθλήτριες του Πανοράματος με την έννοια ότι πρέπει να υπερασπιστούν αυτά που κατάφεραν και να τα επεκτείνουν», τόνισε στο e-handball.gr ο τεχνικός της ομάδας Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης.