Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Πανόραμα

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΠ Πανόραμα ξεκίνησε την προετοιμασία της για την νεα σεζόν 2023-24 όπου θα συμμετάσχει σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά θα ξεκινήσει απο την Ευρώπη μετέχοντας στο EHF European Cup.
Η πρώτη συνάντηση και το καλωσόρισμα σε νέες και παλαιότερες αθλητριες έγινε στο φιλόξενο ξενοδοχείο Πανόραμα του Ιωάννη Παναγιωτίδη.
Ο Γενικός γραμματέας κ. Τσαχουρίδης αφού καλωσόρισε τις αθλήτριες, ευχήθηκε για μια επιτυχημένη χρόνια χωρίς τραυματισμούς και μετέφερε την διαβεβαίωση του προέδρου κ. Τερζιδη ότι η διοίκηση και ο πρόεδρος προσωπικά θα είναι δίπλα σε όλες, λύνοντας κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Ακολούθως ο τεχνικός διευθυντής κ. Χριστοδουλιδης αναφέρθηκε στην νέα προσπάθεια της ομάδας με τις κατάλληλες ενισχύσεις που έγιναν, ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω.
Ο Προπονητής της ομάδας Σωκράτης Βακάλης, έδωσε το στίγμα των προπονήσεων και εξέφρασε την πεποίθηση ότι με δεδομένη τη στοχευμένη, σκληρή και ποιοτική δουλειά η ομάδα φέτος θα δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα στο γήπεδο.
Ακολούθησε και η πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Πανοράματος χωρίς τις πέντε αθλήτριες Κουρτίδη, Πιπελίδου, Κατέβα, Κοσμά και Γιαννοπούλου, οι οποίες μετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων ενόψει του EURO 2023, το οποίο θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν το διάστημα 4-14 Αυγούστου.