Ξεκίνησε ο Αερωπός Έδεσσας

Ο Γιάννης Πηλαλίδης καλωσόρισε για 7η συνεχόμενη χρονιά τους παίκτες και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της προετοιμασίας. Δίπλα στον Βεροιώτη τεχνικό ήταν ο νέος συνεργάτης, Κώστας Δεληγιάννης.

Το παρόν στην πρώτη  συγκέντρωση στο Δημοτικό Στάδιο έδωσαν οι παίκτες Μπάρμπας, Αθανασίου, Κράλλης, Κυριακού, Βαφίδης, Δημάκης, Μαυροδουλάκης, Θεοδωρόπουλος από τον περσινό βασικό κορμό, οι νεαροί Μαυρόπουλος, Αρβανιτίδης, οι νεοαποκτηθέντες Ρότζιος, Αποστολίδης και ο Θ. Κώστας που επέστρεψε από ομάδα της Αθήνας και οι νεαροί “παιδοέφηβοι” Γάτσης, Μυσιρλίδης, Λιόφης, Ρομπης, Πέρος, Ξενίδης και Μουμτζιδέλης

Απουσίαζαν δικαιολογημένα Μισαηλίδης, Φάνης Τζουβάρας και ο νεαρός Ν.Λιάνδης που θα ενσωματώθηκαν την επόμενη ημέρα στις προπονήσεις ενώ θα ενισχύσει και φέτος την ομάδα για 17η χρονιά ο φυσικός αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Τζουβάρας.

Δήλωση Γιώργου Γαϊσίδη εκπροσώπου της εταιρίας MANDYNAMIC: «Η Ευρώπη δεν είναι πια ένα όνειρο αλλά μια  πραγματικότητα και μια δική σας κατάκτηση που αξίζει να τη ζήσετε  και να την χαρείτε χωρίς άγχος» και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Πρόσθεσε ότι «η MANDYNAMIC είναι και θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους γιατί πιστεύει στις δυνατότητες τους. ενώ κλείνοντας στάθηκε στο πάθος , την άριστη συνεργασία, την   αλληλοκάλυψη  μεταξύ τους και την αυταπάρνηση που επέδειξαν πέρυσι οι παίκτες καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, λέγοντας τους “αυτό ήταν για μένα το το κύριο συστατικό των επιτυχιών σας».