Ορίστηκαν οι ημερομηνίες και οι ώρες των τελικών του Ολυμπιακού με την Βαλούρ

Στις 18 Μαΐου και στις 25 Μαΐου είναι προγραμματισμένοι να γίνουν οι τελικοί του European Cup, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ να ορίζει τις έδρες και τις ώρες που θα διεξαχθούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος τελικός το Σάββατο 18 Μαΐου θα λάβει χώρα στο Ρέικιαβικ στις 20.00 ώρα Ελλάδας, ενώ ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στη Χαλκίδα και θα αρχίσει στις 20:00.

Υπενθυμίζεται ότι τα γήπεδα που φιλοξενούν τελικούς στις διοργανώσεις της EHF πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, τις οποίες δεν καλύπτει το κλειστό της Ηλιούπολης, στο οποίο έδινε στην τρέχουσα σεζόν ο Ολυμπιακός τους εντός έδρας αγώνες του στο European Cup.

Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, και η ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ τις δύο φορές που έπαιξε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το 2018 η Ένωση έδωσε τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup (σ.σ. νυν European Cup) με τη ρουμανική Ποταΐσα Τούρντα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, το οποίο φιλοξένησε για πρώτη φορά αγώνα χάντμπολ, ενώ το 2021 ο «Δικέφαλος» αντιμετώπισε στη Χαλκίδα τη σουηδική Ίσταντς στον διπλό τελικό του European Cup.