Οργανωτικός «πυρετός» στη ΧΑΝΘ

Στη ΧΑΝΘ ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει με την ανάθεση των τυχών του τμήματος στη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Μ. Ανδρεαδάκη.

Ωστόσο οι κινήσεις σε αυτό το ξεκίνημα, παράλληλα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, γίνονται και σε διοικητικό επίπεδο, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει θωράκιση σε όλα τα μέτωπα. Τα νέο πρόσωπο με τις αρμοδιότητες του υπευθύνου στην ανδρική ομάδα είναι ο Θανάσης Παπαδόπουλος, από τα ιστορικά στελέχη της ομάδας χάντμπολ στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Βέβαια ο Θ. Παπαδόπουλος δεν είναι ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια της ΧΑΝΘ, ωστόσο πλέον με διευρυμένες αρμοδιότητες συστρατεύεται στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος η Αδελφότητα.

«Ευχαριστώ την διεύθυνση του τμήματος και  την διοίκηση του οργανισμού για την εμπιστοσύνη τους. Συναισθήματα χαράς , αγάπης , σεβασμού,   και  υπερηφάνειας απορρέουν από την νέα θέση ευθύνης. Πρώτος μας στόχος είναι ο πρωταθλητισμός μέσα από συνθήκες οι οποίες τιμούν και σέβονται τις αξίες του αθλητισμού και εκτιμούν τις προσπάθειες των αθλητών μας. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές μας υγεία και δημιουργία. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!!! Τέλος για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ήθελα να ευχηθώ στην ελληνική χειροσφαίριση και  στις εθνικές μας ομάδες  καλή επιτυχία» δήλωσε ο Θ. Παπαδόπουλος.

Οι πρώτες κινήσεις αναμένεται να είναι τα θέματα του προπονητή και των ανανεώσεων με τις συζητήσεις να ξεκινούν με τον Κώστα Τούτση που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας.