Οριστικό: Στο ΟΑΚΑ ο τελικός της ΑΕΚ!

Στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός της ΑΕΚ με την  ρουμάνικη Ποτάισα Τούρντα για το Τσάλεντζ Καπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball.gr, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ αποδέχθηκε το αίτημα της ΑΕΚ για την διεξαγωγή του 2ου τελικού, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό χάντμπολ, καθώς είναι η πρώτη φορά που το άθλημα μπαίνει στο κλειστό, στα 23 χρόνια λειτουργίας του, αφού κατασκευάστηκε το 1995!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 2ος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαΐου, καθώς στις 19 η μπασκετική ΑΕΚ θα έχει αγώνα για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Σήμερα το πρωί έγινε αυτοψία στο γήπεδο παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη, του Γενικού Γραμματέα του ΟΑΚΑ Γιώργου Αλικάκου και διαπιστώθηκε ότι το γήπεδο πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ, τόσο στο θέμα του αγωνιστικού χώρου -όπου και θα τοποθετηθεί τάραφλεξ- όσο και σε άλλα ζητήματα.

Κατόπιν λοιπόν και της θετικής εισήγησης της τεχνικής υπηρεσίας του ΟΑΚΑ ότι μπορεί να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την παραχώρησή του στην ΑΕΚ.