Ο έλεγχος των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων

Κακή θεωρείτε η βδομάδα για τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα, εκεί όπου καμία δεν κατάφερε να κάνει κάποια νίκη.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο EHF Cup Τιμισοάρα γνώρισε την ήττα από την Δυναμό Βουκουρεστίου με 28-26. Μάλσιτα, για τους Ρουμάνους αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε τέσσερις αγώνες και βρίσκονται στην 13η θέση με μόλις 1 βαθμό.

Για το Τσάλεντζ Καπ ο Αερωπός Έδεσσας θα αντιμετωπίσει την Ρποοδευτική Πάφου, ωστόσο οι Κύπριοι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Στις γυναίκες, ο ΠΑΟΚ για το EHF Cup θα αντιμετωπίσει την Ζορκ. Οι Σέρβοι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τους αγώνες τους στο πρωτάθλημα, όμως έφτασε στο EHF Cup καθώς αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Γκραν Κανάρια με δύο ήττες (28-15 και 31-15).

Η Πορτογαλική SIR 1 MAIO (αντίπαλος της Νέας Ιωνίας) ξεκίνησε με το…δεξί τις υποχρεώσεις της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 26-18 (13-6ημχ.) επι της Γιουβεντούδε Ντεπορτίβα.

Τέλος, η Βέροια 2017, η οποία θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στα ευρωπαϊκά κύπελλα, θα αντιμετωπίσει την Γκρατζ. Η Αυστριακή ομάδα γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα αυτή την φορά από την MGA με 30-20. Βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.