Ο Αθηναϊκός τιμά την Κυριακή Μπακουλοπουλου

Ο Αθηναϊκός χάντμπολ συνεχίζει τις βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών που έγραψαν την δική τους ιστορία και βοήθησαν τα μέγιστα στις κατακτήσεις των πανελλήνιων τίτλων αλλά και που πρόσφεραν στην ελληνική χειροσφαίρηση από διάφορες διοικητικές θέσεις.
Την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 και ώρα 17.00 ο Αθηναϊκός τιμά την Κυριακή Μπακουλοπούλου για την προσφορά της στον Αθηναϊκό και την ελληνική χειροσφαίριση.
Μέλος της μεγάλης ομάδας των γυναικών που κατεκτησε κύπελλα και πρωταθλήματα Ελλάδας και έγραψε ιστορία για τη ομάδα του Αθηναϊκού.
Η Κυριακή υπηρέτησε το ελληνικό χάντμπολ και από διοικητικές θέσεις στην Ομοσπονδία.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι και ο αδελφός της Νίκος Μπακουλόπουλος ήταν αθλητής του Αθηναϊκού ο σύζυγός της Βαγγέλλης Μαντζόπουλος ήταν αθλητής του Ιωνικού Ν.Φ. και τα δύο αγόρια της είναι ενεργοί αθλητές του Ιωνικού Ν.Φ. και της Εκμάθησης.
Το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 και ώρα 18.00 ο Αθηναϊκός τιμά και μία νεώτερη γενιά αθλητών που έγραψε την δική της ιστορία στην ομάδα του Αθηναϊκού, τον Γιάννη Κατούντα . Ο Γιάννης υψηλών ικανοτήτων αθλητής αποδείχθηκε κλειδί στην ομάδα του αείμνηστου Δημήτρη Δημητριάδη και βοήθησε τον Αθηναϊκό στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1.