Ο ΑΠΟ Ψυχικού παίζει πλέον ΚΑΙ χάντμπολ!!!

Αγόρια και κορίτσια του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, από έξι ετών και άνω, έχουν τη δυνατότητα πλέον να γνωρίσουν τα μυστικά του χάντμπολ και να μυηθούν σε αυτό.

Ο ΑΠΟ Ψυχικού τους δίνει πλέον αυτή την ευκαιρία καθώς ο ιστορικός Σύλλογος προχώρησε στην ίδρυση τμήματος χάντμπολ.

Επικεφαλής του τμήματος είναι ο προπονητής Κωστής Μπούνας, με θητεία σε ομάδες της Handball Premier και στην Α1 Γυναικών, ο οποίος έχει αναλάβει όλη την τεχνική επίβλεψη και το στήσιμο του τμήματος ενώ στο πλευρό του προπονητικά έχει τον Νίκο Κότλα.

Στις δηλώσεις του, ο 43χρονος τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στο νέο ξεκίνημα που κάνει με τον ΑΠΟΨ όσο και στους ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή ταυτίστηκαν με την ιδέα του και τον στήριξαν έμπρακτα για να μπορέσει να την υλοποιήσει: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Α.Π.Ο.Ψυχικού, Δημήτρη Κοτταρά  για το καλωσόρισμα και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Ο άμεσος και θετικός τρόπος που υποδέχτηκε και εμάς αλλά και την πρότασή μας για την ίδρυση του τμήματος χάντμπολ ήταν καθοριστικός για το ξεκίνημα της συνεργασίας μας. Ο Α.Π.Ο.Ψ τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς στην περιοχή και συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις αθλητικές διακρίσεις με την καλλιέργεια αθλητικού ήθους και πνεύματος. Μαζί με τον καλό φίλο Φραγκίσκο Ζαλώνη λοιπόν ξεκινάμε με πολλή όρεξη την προσπάθεια ανάπτυξης του χάντμπολ στις περιοχές Φιλοθέης και Ψυχικού. Ουσιαστικά η πρωτοβουλία ανήκει στον Φραγκίσκο, αφού ο ίδιος οργάνωσε και ένωσε όλα τα κομμάτια που απαιτούνταν για να ξεκινήσουμε. Είναι πάντα σημαντικό να πορεύεσαι δίπλα σε ανθρώπους που έχεις κοινό όραμα και κώδικα επικοινωνίας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει και με τον ίδιο αλλά και με τους υπόλοιπους συνεργάτες και είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα είναι μπροστά!

Ο βασικός μας στόχος είναι να διαδώσουμε το άθλημα στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής, δημιουργώντας μια πρότυπη ακαδημία και εξελίσσοντας παράλληλα το αγωνιστικό τους προφίλ και την διαμόρφωση χαρακτήρα. Ήδη το ενδιαφέρον των μικρών αθλητών/τριών για εγγραφές είναι έντονο, ενώ έχουν αποφασιστεί και δράσεις που θα ανακοινωθούν στο κοντινό μέλλον.

Το τμήμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια  από 6 ετών και οι προπονήσεις μας πραγματοποιούνται στο γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης Ζωσιμά 5 & Κεχαγιά».