Ο Γενικός Αρχηγός του Δούκα Κωνσταντίνος Αλεξιου κάνει τον απολογισμό της επιτυχημένης σεζόν

Ο ΑΣΕ Δούκα στέφθηκε την περασμένη Κυριακή (9/7) πρωταθλητής Ελλάδας και στην κατηγορία των Νέων και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια ονειρική σεζόν, όπου κατά γενική ομολογία κυριάρχησε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα ενώ σε ανδρικό επίπεδο έφτασε μέχρι το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κερδίζοντας αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις.

Χρυσό μετάλλιο σε Νέους και Έφηβους, ασημένιο σε Παίδες, 2η θέση στο πρωτάθλημα ΕΣΧΑ για Παμπαίδες Α’ και 3η για Παμπαίδες Β’ είναι λίγα από τα αγωνιστικά «κατορθώματα» των «μπλε» που απολαμβάνουν πλέον τους καρπούς της επιτυχίας τους θέτοντας παράλληλα ακόμα πιο υψηλούς στόχους.

Ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος, Κωνσταντίνος Αλεξιου, τα τελευταία χρόνια ηγείται αυτής της προσπάθειας και με την ολοκλήρωση της σεζόν θέλησε να αναφερθεί σε όλα όσα πέτυχε ο Σύλλογος αλλά και στην επόμενη ημέρα.

Ευχαρίστησε αθλητές, προπονητές και συνεργάτες καθώς επίσης και τον πρόεδρο του ΑΣΕΔ, Κωστή Δούκα.

«Φτάσαμε στο τέλος μιας μεγάλης, κουραστικής αλλα ταυτόχρονα ιστορικής χρονιάς για το Σύλλογο. Μιας χρονιάς που με πολλές εργατοώρες απο όλους όσους αγκαλιάζουν τον Σύλλογο και με τους αθλητές πάντα ακούραστους στρατιώτες καταφέραμε πολλά πράγματα για τα οποία είμαστε όλοι μας περήφανοι αλλά όχι έκπληκτοι.

Πριν απο 4 χρονια οι συνεργάτες μου και εγω αποφασίσαμε να κινηθούμε με ενα συγκεκριμένο πλάνο λαμβάνοντας κάποιες αποφάσεις με κύριο μέλημα τα αναπτυξιακά του Συλλόγου μας να γίνουν ο βασικός τροφοδότης της Αντρικής μας ομάδας. Οποιος γνωρίζει απο αναπτυξιακά, αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν χτίζεται από την μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος, μεράκι και υπομονή και ευτυχώς οι συνεργάτες μου τα διαθέτουν ολα αυτά, κάτι που με κάνει υπερήφανο για όλους τους.

Αυτές οι επιτυχίες είναι προϊόν συστηματικής δουλειάς πολλών ανθρώπων και είμαι σίγουρος οτι και εκείνοι είναι ομοίως περήφανοι βλέποντας τα ‘’παιδια’’ τους να μεγαλώνουν, να ‘’ψηλώνουν’’ αθλητικά και σωματικά και να πρωταγωνιστούν.

Αναμφίβολα περήφανος θα είναι και ο Γιώργος ο Σαιτης απο εκεί ψηλά που ενώ μας λείπει, η παρακαταθήκη που έχει αφήσει είναι ανεκτίμητης αξίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους συνεργάτες του Συλλόγου μας έναν έναν ξεχωριστά και να τους πω οτι σε οποιαδήποτε μάχη και να πήγαινα πάλι τους ίδιους θα διάλεγα γιατί είμαι σίγουρος οτι θα κέρδιζα. Κώστα, Δήμο, Μαρία, Χρήστο, Τάκη, Γρηγόρη, Γιώργο, Στάθη, Κώστα, Κώστα, Θοδωρή, Παρη, Παναγιώτη, Προδρομε, Βασίλη, Ρούλα, Βασίλη δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη προσήλωση σας και την αγάπη σας για αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε παρέα.

Αφήνω για το τέλος, χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι το ελάσσον: Θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κωστή Δούκα που με τον τρόπο του και την συμπεριφορά του αποδεικνύει οτι εχει πίστη και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και στο πλάνο που όλοι μαζί έχουμε χαράξει. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο, έχουμε ένα κοινό όραμα να βλέπουμε τον ΑΣΕΔ να γιγαντώνεται πορευόμενος διαχρονικά με αξίες που τον καθιστούν μοναδικό στον Ελληνικό αθλητισμό».