Ο ΟΦ Νέας Ιωνίας πρωταθλητής Αττικής στις Κορασίδες

Ο ΟΦ Νέας Ιωνίας κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ Κορασίδων, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2919. Στον τελικό, που έγινε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα, η ομάδα του Κίμωνα Κουτρούλη νίκησε με 32-17 το ΓΑΣ Καματερού.

Ο ΟΦ Νέας Ιωνίας από την αρχή της αναμέτρησης απέκτησε το προβάδισμα στο σκορ, είχε τον έλεγχο και κατάφερε να το διατηρήσει έως το τέλος.

Δεκάλεπτα: 6-2, 7-4, 15-8 (ημχ), 22-12, 25-15, 32-17
ΟΦ Ν. ΙΩΝΙΑΣ (Κουτρούλης): Κολλύρη, Παγιώτα 4, Γκιουρέ, Βαρβεράκη, Κοτρώτσιου 6, Πανούση 3, Χρυσοκέντη 4, Μαύρου, Νοροτσέα 1, Χρήστου, Κεπεσίδου 7, Χριστοπούλου 1, Πότση, Κοσιφίδου, Μάρη, Σακιζλή 6.
ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Σκορδιανός): Κουτροδήμου, Φωτιάδη, Φακίνου, Μανουσάκη 2, Πατρώνη 3, Κωτσιοπούλου, Χριστοδούλου 3, Λιβαρδά 4, Κούρτη, Τσιούλου 4, Βελιδάκη, Δαμάσκου 1.

Διαιτητές: Κινατζίδης-Φωτακίδης. Δίλεπτα: 6-3, Πέναλτι: 1/1-2/1.

Ο ΟΦ Νέας Ιωνίας προκρίθηκε απευθείας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, ενώ ο ΓΑΣ Καματερού που κατέλαβε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ Κορασίδων, θα διεκδικήσει την πρόκριση του στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, σε αγώνα μπαράζ απέναντι στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/4/2019 στην Κατερίνη.

Από την ΕΣΧΑ στον τελικό του Πρωταθλήματος Αττικής, παραβρέθηκαν οι: Ευάγγελος Παπαϊωάννου (Γενικός Γραμματέας), Λεωνίδας Ιωάννου (Αντιπρόεδρος), Σπύρος Παπαϊωάννου (μέλος ΔΣ), Γιάννης Κωστόπουλος (μέλος ΔΣ), Αντώνης Βασιλακάκης (Αναπληρωματικό μέλος ΔΣ).

Επίσης παραβρέθηκαν οι: Μενέλαος Δανήλος (Ομοσπονδιακός Τεχνικός Γυναικών), Παναγιώτης Ιατρούδης (Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης ΟΧΕ), Γιάννης Βαρελτζής (Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης ΟΧΕ). Η ΕΣΧΑ ευχαριστεί τον Δήμο Βύρωνα και ιδιαίτερα τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βύρωνα καθώς και το σωματείο του Αθηναϊκού ΑΣΒ, για την παραχώρηση του γηπέδου και για την βοήθεια τους στην διεξαγωγή της τελικής αναμέτρησης.