Παρέμεινε στον Δούκα ο Χουρσουντιαν

Ο ΑΣΕ Δούκα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Σαρκίς Χουρσουντιάν που θα φορέσει για δεύτερη σεζόν τα “μπλε”.

Αναλυτικά: “Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Σαρκίς Χουρσουντιάν (2000, 1.94μ.).

Δουλευταράς και πολύ καλός χαρακτήρας, ο Σαρκις έκανε μια εξαιρετική σεζόν φορώντας τη «μπλε» φανέλα. Αποφασιστικός στο επιθετικό κομμάτι με ουσιαστικές λύσεις στο περιφερειακό σουτ και δυνατός στην άμυνα βοήθησε τον Δούκα σε πολλούς τομείς.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και τη σεζόν 2024-2025 με τον Σαρκίς Χουρσουντιάν να δηλώνει για την παραμονή του στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα του Δούκα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Συλλόγου και τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα. Μας περιμένει μια απαιτητική χρονιά ωστόσο τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες του θα δουλέψουμε πολύ για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι να έχουμε μια επικοδομητική σεζόν χωρίς τραυματισμούς”.