Παρελθόν από τον Φίλιππο Βέροιας ο Παυλίδης

Παυλιδης φιλιππος

Ο μέχρι πρότινως προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Θόδωρος Παυλίδης δεν θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της ομάδας της Βέροιας τη νέα χρονιά. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές ήθελαν η συνεργασία τους να συνεχιστεί, όπως άλλωστε αναφέρει και η ανακοίνωση του συλλόγου, προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν κατέστησαν δυνατό κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φιλίππου: «Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Θεόδωρο Παυλίδη.
Μετά απο συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιωργος Φύκατας, και ο επικεφαλής της επιτροπής χαντμπολ Ακης Τριανταφυλλίδης με τον Θοδωρο Παυλιδη, δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση της συνεργασίας, παρά την επιθυμία και των δύο πλευρών για το αντίθετο, λόγο προσωπικών και οικογενειακών υποχρεώσεων του κυρίου Παυλιδη!!Η διοίκηση ως όφειλε περίμενε την επιστροφή του κυριου Παυλιδη απο τις θερινές του διακοπές έχοντας ως προτεραιότητα την συνέχιση της συνεργασίας τους. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κύριος Παυλιδης ήταν ο προπονητης της ομάδας την σεζόν που μας πέρασε όντας επιλογή της προηγούμενης διοικούσας επιτροπής. Ο Πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας δήλωσε οτι ο Τέο Παυλιδης είναι σημαντικό κομάτι της ιστορίας του συλλόγου μας, θα ειναι παντα δίπλα στην ομαδα μας και τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομαδα μας!!! Η διοίκηση του Φιλίππου θα ξεκινήσει αμέσως τις επαφές με υποψήφιους προπονητές για την αντικατάσταση του κυριου Παυλιδη».