Παχατουρίδης στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ: «Στόχος σας το καλό παιχνίδι, όχι η δόξα»

Τη σημασία της προσήλωσης στον στόχο τους και πώς να τον πετυχαίνουν σε κάθε παιχνίδι και όχι στο κυνήγι της δόξας,ανέλυσε στους σπουδαστές Αθλητικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ -και αυριανούς επαγγελματίες!- ο διεθνής ποδοσφαιριστής και προπονητής, Θόδωρος Παχατουρίδης, στο πλαίσιο δωρεάν σεμιναρίου Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας.

«Όταν έπαιζα ή και τώρα σαν προπονητής, με ενδιέφερε στο τέλος κάθε παιχνιδιού να ξέρω ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν έπαιζα για τη δόξα! Η δόξα ήρθε μετά από πολλή και συνεπή σκληρή δουλειά»,δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός αθλητής.

Οι σπουδαστές Προπονητικής,Φυσικοθεραπείας,Αθλητικής Δημοσιογραφίαςκαι Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -αποκλειστικά- ακόμα ένα μοναδικό Masterclass Προπονητικής με εισηγητή μια σημαντική προσωπικότητα του Αθλητισμού, ενώ η εισήγηση του Θόδωρου Παχατουρίδη τους κέντρισε τόσο το ενδιαφέρον που τον «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις!

Μετά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και αθλητικού τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον γνωστό ποδοσφαιριστή με τη μεγάλη καριέρα στο ενεργητικό του -σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, κ.α.- για την προσφορά του στον Αθλητισμό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: