Πελεκίδης: «Κάναμε απλά το δεύτερο βήμα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πελεκίδη και της αθλήτριας Μαρίας Χατζηπαρασίδου, μετά τη νίκη της ομάδας τους επι της Νέας Ιωνίας με 23-21, στον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών.

Δημήτρης Πελεκίδης:
«Κάναμε μία πολύ μεστή εμφάνιση, δίκαια κερδίσαμε, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε την υπεροχή και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ξέραμε ότι στη ροή του αγώνα οι δύο ομάδες είμαστε ισοδύναμες, ότι θα έχουμε και κακά διαστήματα. Το πιο σημαντικό είναι το… μεντάλιτι που έχει χτίσει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε, αφού δεν γίνεται να παίζεις για 60 λεπτά στα… κόκκινα. Αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια όλα τα κορίτσια, αφού όποια παίκτρια μπει στο γήπεδο δίνει το 100%, και η ομάδα παρουσιάζει ακριβώς την ίδια εικόνα. Κάναμε απλά το δεύτερο βήμα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Θα μπούμε στα αποδυτήρια να χαρούμε, αλλά από σήμερα το βράδυ διαγράφονται όλα και επικεντρωνόμαστε στον τρίτο τελικό».

Μαρία Χατζηπαρασίδου:
«Η ομάδα μας έχει φτιαχτεί για να κάνει τέτοια παιχνίδια. Δείχνει την υπεροχή της σε κάθε παιχνίδι. Ήταν ένας δεύτερος κατά σειρά τελικός, στον οποίο έδειξε προσήλωση από το πρώτο λεπτό. Δουλεύουμε έναν χρόνο γι’ αυτά τα παιχνίδια, βγάζουμε μέταλλο και γι’ αυτό πήραμε αυτή τη νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε το 2-0, θέλει ακόμα μία νίκη. Χαιρόμαστε σήμερα, αλλά από αύριο ξεχνάμε τα πάντα. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, και το αντιμετωπίζουμε την ίδια σοβαρότητα και θέληση».