Πηλαλίδης: «Το καλύτερο που μπορούμε»

Πηλαλιδης Γιαννης χαντμπολ

Η νέα αγωνιστική περίοδος βρίσκει και πάλι τον Γιάννη Πηλαλίδη στον πάγκο του Αερωπού κι επειδή κάθε αρχή και δύσκολη, η ομάδα της Έδεσσας τίθεται αντιμέτωπη με ένα εκ των τριών φαβορί για τον τίτλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε αρχικά μέσω του e-handball.gr τις ευχές του για το νέο πρωτάθλημα:

«Ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος μια χρονιά με υγεία. Να μπορέσουμε όλοι μαζί οι φορείς να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση και την εξέλιξη του ελληνικού χάντμπολ. Ελπίζουμε να γίνει ένα ελκυστικό προϊόν στο άμεσο μέλλον και ειδικότερα με την παρουσία των τριών μεγάλων ομάδων – ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ – αλλά και την δυνατότητα προβολής μέσω της ΕΡΤ και του e-handball».

Αναφερόμενος στον Αερωπό ο νεαρός τεχνικός των Εδεσσαίων τόνισε:

«Είμαστε μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Ο κορμός της ομάδας αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος από γηγενείς αθλητές. Έχουμε ενισχυθεί με δύο ξένους που είναι νέοι και προσωπικά θεωρώ ότι ταιριάζουν στη λογική της ομάδας και στα αθλητικά χαρακτηριστικά μας. Επίσης Κρατήσαμε τον Δημάκη και τον Τριανταφύλλου.

Θα αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι να φτάσουμε σε ένα σημείο που θα μπορέσουμε να εντάξουμε κι άλλους αθλητές από τα ηλικιακά ώστε χρονιά με χρονιά να σταθεροποιούμαστε αλλά και να ανεβαίνουμε».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Πηλαλίδης σχολίασε:

«Αδιαμφισβήτητα ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και άλλα υψηλότερα οικονομικά δεδομένα. Η δική μας φιλοσοφία εντός και εκτός έδρας είναι να διεκδικούμε σε κάθε αγώνα το καλύτερο που μπορούμε».