«Πιο σκληρό χαρακτήρα στα ντέρμπι»

χατσικας

Μετά από μια μεγάλη περιπέτεια, ένα χειρουργείο στο γόνατο και απουσία επτάμιση μηνών από την αγωνιστική δράση, ο Ηλίας Χατσίκας αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα της ΑΕΚ. Μπορεί το παιχνίδι να ήταν εύκολο κόντρα στην αγγλική London GD, όμως ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον έμπειρο πίβοτ να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του και να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Χατσίκας μιλώντας στο e-handball.gr αναφέρθηκε τόσο στο ματς με την αγγλική ομάδα, όσο και στις ανάγκες της ΑΕΚ, στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αφιέρωσε την πρόκριση στον Παναγιώτη Νικολαΐδη:

«Νιώθω καλά, έχω ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες προπονήσεις με την ομάδα. Χρειαζόμαστε συσπείρωση. Έχουμε καλή ομάδα, ωστόσο πρέπει να δείξουμε πιο σκληρό χαρακτήρα στα ντέρμπι. Ήταν μια εύκολη αναμέτρηση με τους Άγγλους. Γνωρίζομαι ότι δεν είναι τόσο καλοί αλλά έπρεπε εμείς να είμαστε σοβαροί και στα 60 λεπτά. Πρέπει να ρίξουμε βάρος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, να παρουσιαστούμε σοβαροί. Θα έχουμε την απώλεια του Νικολαΐδη στον οποίο εύχομαι περαστικά και του αφιερώνω την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση στην Ευρώπη. Εύχομαι υγεία σε όλους».