Πιπελίδης: «Παράξενο το συναίσθημα…»

Ο Άρης Θεσσαλονίκης φιλοξενείται από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών το Σάββατο (27/1, 18:00 live score από το e-handball.gr) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, σε ένα παιχνίδι που πριν από μερικές εβδομάδες θα είχε τεράστια σημασία στην υπόθεση παραμονής και για τις δύο ομάδες.

Όμως, η αποχώρηση του Φιλώτα Φλώρινας και η συνέχιση του πρωταθλήματος με οκτώ, πλέον, ομάδες, «έσβησε» κάθε ενδιαφέρον στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Δύο ομάδες θα προβιβαστούν από την Α2 και με τις οκτώ υπάρχουσες, θα συνθέσουν την 10άδα για το πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου.

«Για εμένα προσωπικά είναι ένα παράξενο συναίσθημα, για πρώτη φορά στα είκοσι ένα χρόνια, κάποια ομάδα μου δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο από τον Ιανουάριο. Ναι, μεν, έστω κι έτσι έφυγε το άγχος της παραμονής, αλλά από την άλλη δεν είναι και απαραίτητα καλό, όταν ο παίκτης ή η παίκτρια δεν βρίσκονται σε κατάσταση πίεσης» εξηγεί στο e-handball.gr o προπονητής του Άρη, Ευθύμης Πιπελίδης.

Αναφορικά με τον αγώνα στα Γιαννιτσά, σημείωσε: «Είναι ένα ματς απέναντι σε μια αθλητική ομάδα και σε ένα γήπεδο μικρού μεγέθους, που δυσκολεύει περισσότερο την αποστολή μας. Είναι ένα ντέρμπι, έστω κι αν δεν υπάρχει το βαθμολογικό κίνητρο».