Προετοιμάζεται ο Ζαφειράκης για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη, ενόψει τoυ ξεκινήματος του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Handball Premier τη νέα χρονιά. Έπειτα από μια μικρή διακοπή των προπονήσεων για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, η ομάδα μπαίνει πλέον και πάλι στο γήπεδο με κύριο μέλημα τη φυσική κατάσταση των αθλητών.

Ο τεχνικός του Ζαφειράκη Κώστας Δεληγιάννης είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, καθώς καθως μετρά 6 νίκες και 5 ήττες έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμους.

Οι προπονήσεις της ομάδας αυτής της περιόδου, εστιάζουν κυρίως στο κομμάτι της ενδυνάμωσης και της φυσικής κατάστασης, προκειμένου να προληφθούν τραυματισμοί και δύσκολες καταστάσεις.

Όλα δείχνουν πως η ομάδα θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα μέχρι το τέλους του Ιανουαρίου (27/1/2024, στις 18:00, ΔΑΚ Έδεσσας), όταν και θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αερωπό Έδεσσας στο ξεκίνημα του β’ γύρου.

Από τις μέχρι σήμερα πληροφορίες ο Ζαφειράκης δεν θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση, ενόψει των χειμερινών μεταγραφών.