«Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι μόνο οι αθλητές»

λαζαριδης κιλκις

Ο ΓΑΣ Κιλκίς πήρε την νίκη-πρόκριση για τους τελικούς ανόδου στην Handball Premier καθώς νίκησε τον Ζαφειράκη, σε ένα παχνίδι που είχε αμφίρροπο φινάλε. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Λαζαρίδης θέλησε να τοποθετηθεί με αφορμή τη διαιτησία στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα τονίζοντας πως πρωταγωνιστές θα πρέπει να είναι μόνο οι αθλητές. Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στις κερκίδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Τις περισσότερες φορές εμείς οι προπονητές διαμαρτυρόμαστε μετά από ήττες. Όμως προσωπικά είτε έχανα σήμερα είτε κέρδιζα τις ίδιες δηλώσεις θα έκανα. Τα παιχνίδια δεν πρέπει να γίνονται ντέρμπι όταν δεν είναι. Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι σήμερα έπρεπε να φτάσει στο τελευταίο λεπτό. Με βάση την απόδοση που είχαμε έπρεπε να τελειώσει πολύ πιο άνετα για εμάς αλλά δυστυχώς κάποιοι συντελεστές του αθλήματος δεν σέβονται ούτε τον κόσμο που ήρθε για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι Α2 ούτε τον κόπο και τον ιδρώτα τον αθλητών και θέλουν να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές. Πρωταγωνιστές είναι μόνο οι αθλητές στο χάντμπολ και κανένας άλλος. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν. Σε ένα παιχνίδι με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες που δεν «άνοιξε ρουθούνι» ήρθα να γίνουν αρνητικοί πρωταγωνιστές. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό σαν Λαζαρίδης και δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι και για τους τελικούς. Ξαφνικά σε ένα παιχνίδι που κυλούσε φυσιολογικά για εμάς, τα τέσσερα επιθετικά φάουλ μετατράπηκαν σε δίλεπτα στα τελευταία δέκα λεπτά κάτι που μας ανάγκασε να παίξουμε με λιγότερο παίκτη. Η Νάουσα μας πίεσε με τους γρήγορους παίκτες που διαθέτει, κάναμε λάθη και φτάσαμε στο σημείο να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που σήμερα ήταν συγκλονιστικός όπως πάντα και τον περιμένουμε στον τελικό με την Κέρκυρα και πρέπει να προετοιμαστούμε για να πάμε και να «σπάσουμε» την έδρα του αντιπάλου.