Πρωταθλητές 2ο ΓΕΛ Πυλαίας και ΓΕΛ Προσοτσάνης

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας στα αγόρια και το ΓΕΛ Προσοτσάνης στα κορίτσια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα χειροσφαίρισης Λυκείων που διεξήχθη στη Βέροια το διήμερο 9-10 Μαΐου.

Γι άλλη μια φορά η «Μητρόπολη» του ελληνικού χάντμπολ Βέροια άνοιξε την αγκαλιά της για να φιλοξενήσει μια τελική φάση. Μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, οι αθλητές των Λυκείων αγωνίστηκαν και προσέφεραν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ.

Στην κατηγοριά των κοριτσιών, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το ΓΕΛ Προσοτσάνης καθώς νίκησε στον τελικό την Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας με 53-38. Την τρίτη θέση κατέλαβε το 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας ενώ στην 4η θέση τερμάτισαν τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου.

Το βραβείο του ευ αγωνίζεσθαι κατέκτησε η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου, ενώ πολυτιμότερη παίκτρια του Final 4 αναδείχθηκε η Σεβδίλη Αβραμίνα από το ΓΕΛ Προσοτσάνης.

Στην κατηγορία των αγοριών, πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας, το οποίο κατακτά τον τίτλο για 4η συνεχόμενη χρονιά ενώ βρίσκεται στα μετάλλια για 5η. Στον τελικό επικράτησε του 4ου ΓΕΛ Νίκαιας με 25-20. Στην τρίτη θέση τερμάτισε το 2ο ΓΕΛ Άργους ενώ την 4η κατέκτησε το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα Λευκωσίας.

Το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα πήρε το βραβείο του ευ αγωνίζεσθαι, ενώ πολυτιμότερος πάικτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Λασκαρούδης από το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις βραβεύσεις: