Πρόβλημα με την άδεια λειτουργίας στο ΔΑΚ Αμυνταίου-Αναζητούν έδρα οι ομάδες χάντμπολ

Το «τσουνάμι» με τα προβλήματα στις άδειες λειτουργίας στα γήπεδα ανά την Ελλάδα (ανοιχτά και κλειστά) που ξεκίνησε από το ανοιχτό γήπεδο Κοζάνης και σιγά-σιγά εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα έφτασε και στο Αμύνταιο.

Το ΔΑΚ Αμυνταίου δεν έχει και αυτό άδεια λειτουργίας για τους αγώνες και έτσι οι ομάδες είναι αναγκασμένες να αναζητήσουν αλλού έδρα.

Το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Αμυνταίου. Όπως τόνισε στην συνεδρίαση ο Παύλος Μπούρης, έφορος χαντμπολ των Ελπίδων, το πρόβλημα είναι μεγάλο τώρα που ξεκινάει το πρωτάθλημα και πως για την πρώτη αγωνιστική η ομάδα βρήκε τη τελευταία στιγμή λύση στο Κλειστό της Λευκοβρυσης αλλά είναι άγνωστο αν μπορεί να ξαναγίνει αυτό στο μέλλον.

Επίσης ανέφερε πως είναι το μοναδικό ΔΑΚ που αντιμετωπίζει πρόβλημα την συγκεκριμένη στιγμή, πως το «ξεσπίτωμα» θα έχει και οικονομικό κόστος στις ομάδες και πως τόσο οι Ελπίδες όσο και οι άλλες ομάδες που έχουν έδρα το ΔΑΚ  δεν έχουν πρόβλημα να αλλάξει βαθμίδα το Κλειστό έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Να τονίσουμε πως το Σαββατοκύριακο ξεκινάει και η Β΄ Εθνική στο χαντμπολ ανδρών με τον Αμύντα να βρίσκει προσωρινή λύση στο ΔΑΚ Φλώρινας.