«Πρόκληση το ματς με τον Ολυμπιακό»

αερωπος πηλαλιδης

Ο Αερωπός βρίσκεται μετά από 7 αγωνιστικές μέσα στην πρώτη τετράδα του Handball Premier και δείχνει – π[αρά τους χαμηλούς τόνους που κρατούν οι Εδεσσαίοι – πως οι στόχοι του φέτος απέχουν από απλά την επίτευξη μιας εύκολης παραμονής.

Υποδεχόμενος τον αήττητο Ολυμπιακό (25/11, 18:00 live score από το e-handball.gr) ο Αερωπός καλείται να κάνει την υπέρβαση, αυτή που δεν μπόρεσε να πετύχει παρά την μαχητικότητα και την ανταγωνιστικότητα που έδειξε κποντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

«Το συγκεκριμένο παιχνίδι για εμάς είναι μια πρόκληση για το πόσο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σαν ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο που σαφώς είναι ανώτερος μας και με τελείως διαφορετικούς στόχους.

Πρέπει από μεριάς μας να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον ρυθμό του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό επί ίσης όρους.

Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι, και έτσι μόνο κέρδος θα έχουμε ασχέτως αποτελέσματος» τόνισε στο e-handball.gr ο τεχνικός του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης.