Πρώτη με απουσίες

Εθνικη ανδρων

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019 έκανε στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ η Εθνική Ανδρών από την οποία απουσίασαν – δικαιολογημένα – οκτώ αθλητές.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παίξει φιλικό παιχνίδι στο Λουξεμβούργο στις 22/10 (19:39), στις 25/10 (20:30) θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου την Ολλανδία στο Ρότερνταμ, ενώ στις 29/10 (19:00) θα υποδεχθεί την Τουρκία στο ΟΑΚΑ.

Στην προπόνηση παρόντες ήταν οι: Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης, Κανδύλας, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Δομπρής, Συγγάρης (ΑΕΚ), Μούγιτς (Διομήδης Άργους), Μάλλιος (Μπούρσα- Τουρκία), Παπαδόπουλος (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

Απουσίαζαν οι αθλητές Γουργούμης, Αραμπατζής, Αραπακόπουλος και Μωραΐτης, οι οποίοι πήραν μέρος στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΣΕ Δούκα για την Handball Premier και θα ενσωματωθούν την Πέμπτη (19/10), όπως και οι Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Λοΐζος (Κέρχενγκ- Λουξεμβούργο), Χερουβείμ (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), οι οποίοι θα ενσωματωθούν στο Λουξεμβούργο.